BENVINGUDA

Benvinguts al bloc dels propietaris de terres al terme de L'Aleixar !


L'ALEIXAR CREIX. Aquesta és una realitat que no es pot amagar. La forma en què creixi o la forma com es cuidi i ordeni el que ja està fet és una qüestió que només es resoldrà amb la bona voluntat i el bon fer de totes les parts que en som interessades.


Amb aquesta eina volem posar a l'abast de totes les persones interessades, informació general sobre temes que ens incumbeixen com a propietaris de terrenys al terme municipal de l'Aleixar, però també com a una part més de la vida, de l'activitat social, econòmica i cultural d'aquesta preciosa vila.

dimarts, 17 de maig del 2011

REUNIONS AMB ELS CANDIDATS A LES ELECCIONS

A les darreres 3 setmanes hem mantingut una reunió amb cadascun dels partits polítics que es presenten a les eleccions municipals per l'Aleixar. No hem cregut oportú donar informació sobre el parlat fins que tots 3 grups: Esquerra Republicana, Convergència i Unió, i el Partit Socialista de Catalunya-PM, haguessin pogut informar-nos de la seva visió del terme municipal i, evidentment, molt especialment de l'àrea rústica i les seves construccions.

ESQUERRA REPUBLICANA
En línia amb el que han estat les reunions amb l'alcalde Anton Maria Salvat durant els darrers 2 anys, hi vàrem apreciar un esperit positiu per tal d'encarar la iniciació d'un Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que en un termini no massa llunyà pugui donar una estabilitat a la major part d'allò que avui per avui està construit.

CONVERGENCIA I UNIO
En la mateixa línia que ERC, el seu candidat, en Toni Abelló, i malgrat que es va mostrar partidari de trobar altres alternatives a la del POUM, també amb l'objectiu de passar pàgina sobre el succeït al passat i poder treballar per a un futur de l'Aleixar on els 'disseminats' hi formem també part. Van afirmar que treballaran activament per a aquest objectiu i col·laboraran tot i que no arribin a ser ells qui tinguin la responsabilitat de formar govern.

PSC-PM
Són absolutament conscients que cal trobar una sol·lució que d'alguna manera pugui deixar constància del que hi ha construït fins al dia d'avui, i assegurar-nos que això no va a més. També vàren insistir força que l'única manera de poder obtenir resultats positius és la d'anar de la mà tots plegats: govern municipal, oposició i veïns, amb una proposta clara, detallada i realista.
Més endavant s'hauria d'anar obrint temes de discussió tal com el d'algun servei que pugui ser necessari per a adequar-nos a la normativa existent.

PROPAGANDA ELECTORAL
Demà mirarem de penjar els fulls de propaganda electoral, doncs ens manca el de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada